fbpx

Tabără 16-21 august mountain bike și dezvoltare personală Brașov

Oferta tabără de mountain bike și dezvoltare personală:

Tabăra se desfășoară în Brașov cu activități de mountain bike dimineața, la prânz activități de aventură și distracție, iar seara este rezervată activităților de dezvoltare personală.

 

Tematică Unde se ține? Locație Vârstă Perioadă Plecarea Preț Cere ofertă
Tehnică Mountain Bike& Dezvoltare personală Brașov Hotel Astra 3*** 5-16 ani 16-21 august București Gara de Nord 1200 ron cu bilet tren inclus [button link=”https://taberecudani.ro/index.php/contact-vani-si-dani/”]Rezervă[/button]

Programa taberei: 6 zile / 5 nopți cazare cu pensiune completă hotel Astra Brașov 3*** cu sală de mese, sală de activități detalii aici

Trasee de mountain bike după masa de dimineață: În fiecare zi copilul dumneavoastră va avea parte de câte un traseu diferit în funcție de nivelul acumulat pe parcursul taberei. În cadrul atelierelor de coborâre, cățărare și reparație copiii vor fi instruiți în siguranță de către ciclista de performanță Vanessa Plumbotă, care participă activ la concursuri cu rezultate deosebite.

În fiecare zi după masa de prânz pe copii îi așteaptă diferite provocări cum ar fi cățăratul în copaci în cadrul celui mai mare parc de aventură din România, piscină cu tobogane, descoperirea istoriei și a culturii orașului Brașov.

Și asta nu este tot, după fiecare masă de seară copilul dumneavoastră își va continua instruirea din cadrul taberei într-un program exclusiv de dezvoltare personală care are ca și scop perfecționarea abilităților individuale.

În ultima zi de tabără fiecare copil va primi un calificativ plus multe surprize în funcție de rezultatul obținut la concursul organizat pe echipe.

Ziua 1: acomodarea în hotel, împrietenirea cu ceilalți colegi din cadrul taberei, prezentarea programei pe durata întregii tabere, alegerea bicicletei și repartizarea pe grupe în funcție de nivelul fiecăruia.

Ziua 2: După micul dejun vom porni marea aventură a ciclismului prin abordarea traseului de mountain bike în funcție de nivelul copilului în jurul orei 10, până în jurul orei 14 (cu pauze de ceai și biscuiți), după masa de prânz fiecare copil se va retrage în camera sa unde se va odihni timp de 1 h. În jurul orei 16 ne vom regrupa pentru a vizita unul dintre muzeele specifice Brașovului.

Ziua 3: Ieșirea pe traseul de mountain bike se va face după micul dejun și se termină în jurul orei 14, masa, odihna, iar la ora 16 vom pleca la cățărat în copaci în cadrul celui mai mare parc de aventură din România care se află la doar 2 km de hotel.

Ziua 4: Ieșirea pe un traseu de mountain bike cu o dificultate mai ridicată față de zilele anterioare, masa în jurul orei 14, odihna, iar seara ne vom bucura de plimbarea prin centrul istoric unde vom învăța istoria Brașovului.

Ziua 5: Ieșirea pe traseul de mountain bike, masa, iar după odihnă ne vom regrupa din nou și pentru că este ultima zi și s-a adunat atâta oboseală ne vom bucura de răsfățul oferit de Paradisul Acvatic cu o piscină plină de tobogane.

Ziua 6: Se va desfășura concursul pe echipe cu bicicleta, premierea și speranța revederii curând

După mesele de seară, timp de 2 ore le-am pregătit copiilor un program ce le va capta în întregime atenția prin diverse joculețe de interacțiune.

Stingerea va avea loc in fiecare seara la ora 22:30

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.