fbpx

Oferta tabără de mountain bike și aventură montană:

Tabăra se desfășoară la Predeal, județul Brașov cu activități de mountain bike, drumeții, tir cu arcul, orientare turistică, activitati supravietuire, trasee aplicative prin copaci, seara avem jocuri de cabană, foc de tabără și discotecă.

Tematică Vârstă Perioadă Unde? Preț Cere ofertă
Tabara de vara 6-16 ani şi grupă separată 3-6 ani (vacanță) 30 iunie 5 iulie 2019 Predeal 1300 ron
include: drumetie, orientare turistica, activitati supravietuire, echitatie biciclete, Parc Aventura pensiune completa 6 zile/5 nopti fără transport spre Predeal

Programa taberei: 6 zile / 5 nopți cazare pensiune completă la Predeal, sală de activități, totul într-un cadru natural deosebit pe Valea Prahovei.

În fiecare zi pe copii îi așteaptă diferite provocări cum ar fi: drumeții montane în Munții Bucegi, orientare turistică, tir cu arcul, trasee aplicative, trasee bicicletă mountain bike, descoperirea a faunei și a florei.

Și asta nu este tot, după fiecare masă de seară copilul dumneavoastră își va continua instruirea din cadrul taberei cu jocuri de cabană, karaoke si multe alte activitati distractive.

În ultima seara la focul de tabara fiecare copil va primi un calificativ plus multe surprize în funcție de rezultatul obținut la concursul organizat pe echipe de mountain bike.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.