fbpx

Oferta tabără BIO la Cornățel, Sibiu „Să creștem sănătoși”:

Tabăra se desfășoară la Cornățel, județul Sibiu cu activități de mountain bike, drumeții, tir cu arcul, orientare turistică, activitati supravietuire, trasee aplicative prin copaci, seara avem jocuri de cabană, foc de tabără și discotecă.

Tematică Vârstă Perioadă Unde? Preț Cere ofertă
Tabara BIO „Sa crestem sanatosi” 6-14 ani şi grupă separată 3-6 ani (vacanță) 28 iulie – 3 august 2019 Ferma Scoala Cornatel in cadru natural deosebit, judetul Sibiu 1450 ron Oferta limitata la 28 locuri
include: ferma pe 40 de hectare, biciclete, trasee aplicative, echitatie pensiune completa 7 zile/6 nopti fără transport Sibiu

Programa taberei: 7 zile / 6 nopți cazare pensiune completă la Ferma Școală Cornățel, sală de activități, totul într-un cadru natural deosebit în județul Sibiu.

În fiecare zi pe copii îi așteaptă diferite provocări cum ar fi: drumeții montane în apropiere, orientare turistică, tir cu arcul, trasee aplicative, trasee bicicletă, descoperirea a faunei și a florei, masă BIO de la fermă, ateliere educative de îngrijire a animalelor de casă, în special a cailor.

Și asta nu este tot, după fiecare masă de seară copilul dumneavoastră își va continua instruirea din cadrul taberei cu jocuri de cabană, karaoke si multe alte activitati distractive.

În ultima seara la focul de tabara fiecare copil va primi un calificativ plus multe surprize în funcție de rezultatul obținut la concursul organizat pe echipe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.