fbpx

Tematica și taberele sezonului de vară cu echipa de distracţie – 2022

24 mart. by Dani Predeleanu

Tematica și taberele sezonului de vară cu echipa de distracţie – 2022

Home » Sitemap » Tematica și taberele sezonului de vară cu echipa de distracţie — 2022

 

#TABERE2022

APRILIE – SKI PREDEAL SINAIA (PENTRU CĂ VREMEA NE PERMITE)


25 – 30 IUNIE AVENTURĂ MONTANĂ


4 – 9 IULIE AVENTURĂ MONTANĂ


23 – 28 IULIE AVENTURĂ MONTANĂ


21 – 26 AUGUST PREȘCOLARI ÎN NATURĂ


28 AUGUST – 2 SEPTEMBRIE BICICLETE


Tematica este variată, de la aventură montană, mountain bike sau tematică sportiv – educațională și motivațională.


Pentru sezonul de vară echipa de distracţie şi aventură vă propune mai multe date şi locaţii de pe Valea Prahovei şi judeţul Braşov pentru taberele pe care le organizăm.


Avem şi un flyer nou în format A5 pe care îl puteţi vizualiza aici, chiar compara cu unul adus de prieteni de pe Valea Prahovei sau de la hotelurile din Braşov şi Poiana Braşov. Vă propunem pentru finalul sezonului o tabără de mountain bike la Viscri-Buneşti-Sighişoara intitulată „Pe Colinele Transilvaniei” unde vom trăi şi mânca sănătos, vom admira peisajele deosebite ale vechilor sate săseşti. Detalii curând pe pagina noastră principală. Am început înscrierile pentru vara, grabiţi-vă să prindeţi un loc eligibil în taberele noastre. Locurile sunt limitate


Ofertele noastre personalizate pot fi de tipul all-inclusive, sau detaliate pe activităţi. Dintre aceste enumerăm: echitaţie, tiroliană, căţărare pe stâncă, drumeţie, mountain bike, orientare turistică, vizite culturale la obiective.

Tematica şi personalizarea ofertelor poate include transportul la hotel, cazarea şi masa la hoteluri sau pensiuni, numărul şi tipul activităţilor, perioada de desfăşurare.


La cerere putem oferi transport în formă organizată cu autocar de 53 de locuri sau microbuze de 20 de locuri pentru şcoli sau grădiniţe, indiferent de unde se află acestea în România. Un exemplu de calcul al transportului facultativ este Bucureşti-Braşov cu tur şi retur în ultima zi de tabără pentru 120 lei de persoană. Acest cost se adaugă costului iniţial de tabără, listat pe pagina noastră de oferte.

Instructorii noştri deţin cazier curat în lucrul cu grădiniţe şi curs de prim-ajutor.


Asigurăm în personalizarea ofertelor, (pentru că da, ofertele sunt personalizate) asigurare medicală inclusă, sau însoţirea de personal medical de prim-ajutor, asistentă medicală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.